100 de meditații din închisoare – Richard Wurmbrand

Stephanus
-20%
19,00 RON   15,20 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei înțelege într-un mod corect și mult mai profund multe dintre învățăturile Sfintei Scripturi.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 h

Cod Produs:BH0288 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

100 de meditații din închisoare Richard Wurmbrand


100 de meditații din închisoare Richard Wurmbrand adună meditațiile sale din timpul perioadei de detenție în închisorile comuniste din România.


„Am petrecut paisprezece ani în închisorile comuniste (nu mult, dacă e să ne luăm după standardele comuniste: pastorul baptist rus Hrapov a stat în închisoare treizeci și patru de ani; catolicul Paulaitis, treizeci și patru; călugărul ortodox Michael Erșov, paisprezece). Am fost înfometați, bătuți, torturați. Ani de zile am fost izolați și am stat singuri în celulă, fără a auzi măcar o șoaptă.


Nu aveam cărți sau ustensile de scris, ce să mai vorbim de Biblie! N-am văzut niciodată un copil și rareori o femeie. Nu am văzut nici culori; lumea noastră era cenușie. Pereții erau cenușii, uniformele noastre erau la fel, chiar și chipurile noastre erau ca de cenușă. Curând am uitat că mai există și albastru, verde, roșu și violet.


La ce ne gândeam noi în cursul acestor îndelungate luni cenușii, de-a lungul acestor ani ca plumbul? Cu siguranță că nu la comunism sau la necesitatea de a suferi. Mințile noastre erau prea copilăroase pentru a fi controlate de evenimente.


Mă gândeam la Dumnezeu și la Biblie, la cuvintele Ei, la literele ei, chiar la spațiile libere dintre litere. Uneori vedeam aceste forme mai vii chiar decât literele negre.” – Extras din Prefață.


Reflecții profunde asupra adevărurilor Biblice


Colegii lui Wumbrand de închisoare erau pastori, teologi și învățători ai Bibliei. Ei își împărtășeau unii altora ideile, gândurile, învățăturile pe care le descoperiseră în Cuvântul lui Dumnezeu.


Captivitatea pe care el a îndurat-o cuprinde ani de regim de carceră. Deși privat de tovărășia umană o bună parte din detenție, el a continuat, în intimitate, comunicarea cu Dumnezeu. El a examinat în profunzimea revelația Bibliei și poruncile sale pentru viața creștină.


În cele 100 de meditații din închisoare Richard Wurmbrand emite idei provocatoare și tulburătoare. Ele sunt cugetările unui om care a fost aproape de moarte dar care a stat aproape de Dumnezeu.

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: Richard Wurmbrand

Editura: Stephanus

An apariție: 2015

Număr pagini: 173

Format: 11 x 18

Isbn: 978-606-698-004-3

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.