Atributele lui Dumnezeu – A.W. Tozer

Perla Suferinței
-20%
25,00 RON   20,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei descoperi caracterul lui Dumnezeu.
  • Vei înțelege cum este și cum se manifestă Dumnezeu.
  • Vei cunoaște pe Dumnezeu
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs:BH045 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Atributele lui Dumnezeu – Tozer Aiden Wilson


În Atributele lui Dumnezeu, Tozer creionează profilul biblic al Dumnezeului nostru. Abordarea este una simplă, dar fidelă Sfintei Scripturi.


Prin Cuvântul Său, Dumnezeu a afirmat că nimeni nu Îl poate cunoaște dacă El nu se descoperă/revelează. Dumnezeu este atât de nepătruns încât mintea umană limitată nu îl poate descoperi singură.


Dorind să fie cunoscut, Dumnezeu s-a revelat pe Sine oamenilor prin: natură, Cuvânt și prin Cristos. Aceste trei mijloace dezvăluie caracterul infinit al lui Dumnezeu. Descoperă atributele lui Dumnezeu.


Cunoașterea lui Dumnezeu stă la baza tuturor lucrurilor. Nu ar putea exista o temă mai importantă sau mai centrală. Dacă  urmărești efectul până la cauză până la o altă cauză ș.a.m.d. prin coridoarele lungi și întunecate ale trecutului până când ajungi la atomul primordial din care au fost făcute toate lucrurile, îl vei găsi pe Cel care le-a făcut – Îl vei găsi pe Dumnezeu.


În spatele tuturor materiilor anterioare, în spatele vieții, al legii, al spațiului, al timpului, se află Dumnezeu. El dă vieții umane singura ei semnificație; nu există nicio alta înafara Lui.


Carte despre caracterul lui Dumnezeu


În Atributele lui Dumnezeu, Tozer descrie caracterul lui Dumnezeu. Într-o lume în care se încearcă din ce în ce mai mult eliminarea lui Dumnezeu în societate, este nevoie să ne fundamentăm în textul Scripturii care ni-L descoperă pe Dumnezeu.


Dacă scoți conceptul de Dumnezeu din mintea umană nu există niciun alt motiv de a te afla printre cei vii. Dumnezeu este sursa tuturor legilor, a moralității și a bunătății, Cel în care trebuie să crezi înainte de a-L putea contesta, Cel care este Cuvântul și Cel care ne permite să vorbim.


O, minunăția, misterul și slava ființei lui Dumnezeu! O oră cu maiestatea lui Dumnezeu valorează mai mult pentru tine acum și în eternitate decât toți predicatorii care s-au ridicat vreodată pentru a-și deschide Biblia.

Categorie: CĂRȚI,Devoționale,Religie & Spiritualitate,Teologie & Doctrină

Autor: A.W. Tozer

Editura: Perla Suferinței

An apariție: 2014

Număr pagini: 327

Format: 14.7 x 21

Isbn: 978-606-8000-80-0

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.