Depresia, boala modernității Samuel Pfeifer

Casa Cărții
-20%
17,00 RON   13,60 RON

De ce trebuie să citești această carte?
Vei avea o perspectivă creștină corectă referitoare la depresie. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs:BH0452 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Depresia - perspectivă creștină


Depresia este o cruntă boală caracterizată de tulburări depresive. Tot mai mulţi oameni se plâng de lipsă
de energie, de o depreciere a valorii de sine, deprimare şi disperare. 

Tot mai mulți oameni caută cum să scape de depresie. Tocmai de aceea au apărut tot mai multe carti despre depresie 

 

"Este o mare bucurie pentru mine să ştiu că această carte, care tratează o temă a psihiatriei moderne şi a consilierii spirituale, este publicată în limba română. De-a lungul anilor, am fost foarte mult legat de România, pe de-o parte datorită prietenilor din această ţară, pe de altă parte rugându-mă şi suferind alături de poporul român până la eliberarea acestuia de sub odioasa dictatură a vechiului regim.

Lumea în care trăim este marcată de schimbare. Chiar şi sistemul de sănătate cunoaşte progres. În această buimăceală a progresului, cei care au sufletul slăbit sunt adesea daţi uitării. „Nu există sănătate fără integritate psihică!”

Acest slogan devine tot mai mult o avertizare şi o provocare pentru societatea ca întreg, dar şi pentru comunităţile creştine. În ultimii ani, în cadrul conferinţelor la care am participat, am vorbit tot mai mult despre rolul comunităţii creştine în consilierea persoanelor mai slabe. Ideile de bază ale acestei cărţi au constituit de fiecare dată firul roşu al prelegerilor.

Timp de 25 de ani am fost directorul medical al clinicii de psihiatrie Sonnenhalde din Riehen, lângă Basel, Elveţia. În muncă, ne călăuzeau trei cuvinte-cheie: omenesc, profesional, creştin, la care eu adăugam adesea: „în această ordine”.

Fiindcă oamenii au nevoie de sentimentul profund că ne raportăm la ei ca de la om la om, îi ascultăm, îi luăm în serios, îi acceptăm, în ciuda slăbiciunilor şi a eşecurilor lor. Locul doi este ocupat de calităţile profesionale. Creştinii îi pot convinge pe ceilalţi de munca şi de mesajul lor doar Depresia: boala modernităţii atunci când oferă o calitate a serviciilor medicale şi psihologice de cel mai înalt rang.

Creştinii trebuie să fie în stare să vorbească aceeaşi limbă pe care o înţeleg ceilalţi specialişti
din cultura noastră. Totuşi rămâne o căutare care nu poate fi potolită deplin prin competenţe umane şi profesionale, şi anume căutarea sensului vieţii, a valorilor profunde, a speranţei care transcende
valorile materiale.

Raţiunea în sine nu poate aduce mângâiere, cuvintele oamenilor se sting adesea fără niciun efect de durată. De aceea, este necesară o temelie biblică susţinută de dragostea lui Dumnezeu care rămâne cu noi şi în văile adânci.

Dorinţa mea cea mai mare este ca această carte să redea acest trio şi să ajute bisericile creştine să fie aproape de oamenii în nevoi, prin compasiune şi profesionalism, fiind o lumină în această lume" - dr. Samuel Pfeifer


 

Categorie: CĂRȚI,Carti spirituale,Consiliere crestina

Autor: Samuel Pfeifer

Editura: Casa Cărții

Colecția: Scurt și la obiect

An apariție: 2015

Număr pagini: 83

Format: 13.5 x 20.5

Isbn: 978-606-732-028-2

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.