Flacăra nestinsă – Michael Reeves

Făclia
25,00 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 h

Cod Produs: BH026 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Carte despre reforma religioasă protestantă.


O excepțională introducere în Reformă!


În această introducere vie, accesibilă și informativă, Michael Reeves aduce la viață personajele pline de farmec ale Reformei protestante. Totodată, autorul dezvăluie ideile și arată relevanța profundă și personală a gândirii Reformei pentru zilele noastre.


Ruguri în flăcări, călugărițe fugare, un curaj tulburător, o alinare comică. Istoria schimbării religioase este o poveste captivantă. Este plină de dramatism și eroism. Dar oare ce a motivat reformatorii să întreprindă o mișcare reformatoare de asemenea amploare?


În această scriere autorul surprinde atât acțiunile marilor reformatori cât și motivațiile lor. Hus, Luther, Zwingli și reformatorii radicali, Calvin au fost folosiți de Dumnezeu pentru a reforma viața religioasă a Evului Mediu întunecat. Ei au fost motivați de neprihănirea și dragostea lui Dumnezeu.


Una dintre cele mai bune cărți despre Reformă tradusă în limba română.


„În mai puțin de 200 de pagini, Michael Reeves reușește o performanță lăudabilă. Ne prezintă contextul secolului XVI, nașterea ideilor reformatoare și pe reformatori înșiși. După aceste detalii v-ați aștepta la un manual de istorie din acela plictisitor și scorțos. Nici vorbă! Autorul pune toate aceste detalii istorice și teologice într-o poveste pe care oricine o poate savura. Fără lecturi pregătitoare sau un interes specific asupra subiectului, efectiv oricine poate să înțeleagă și să fie fascinat” Extras din recenzia cărții scrisă de Ghiță Mocan.


„O relatare vie și actuală a acestui important eveniment din istoria creștină. [Cartea] va mișca inima, va înviora sufletul și va călăuzi mintea spre o înțelegere profundă a credinței noastre.” Gerald Bray.


Recomandăm această carte întrucât ea are puterea de a fi revoluționară pentru viețuirea creștină contemporană. Similar contextului de atunci, creștinismul contemporan are nevoie urgentă de reforma religioasă. Teologia și practica trebuie readuse sub autoritatea Cuvântului lui Dumnezeu.

Urmând pilda înaintașilor noștri, suntem chemați să ne întoarcem la Sfânta Scriptură!

Categorie: CĂRȚI,Istorie

Autor: Michael Reeves

Editura: Făclia

An apariție: 2011

Număr pagini: 193

Format: 13.8 x 21

Isbn: 978-973-8448-97-1

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.