În căutarea ginerelui potrivit Voddie Baucham jr

Casa Cărții
-20%
28,00 RON   22,40 RON

De ce trebuie să citești această carte?
Vei învăța cum trebuie să fii tu, în calitate de băiat, înainte de a începe viața de căsătorie.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 h

Cod Produs:BH0449 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

In cautarea ginerelui potrivit


În cautarea ginerelui potrivit creionează portretul ideal al băiatului creștin care dorește să întemeieze o familie solidă. Foarte multe familii se destramă pentru că cei care au format-o nu sunt suficient de maturi pentru a face față provocărilor.

Soțul are o responsabilitate deosebită. El trebuie să îndeplinească anumite criterii, să fie caracterizat de anumite virtuți. În această carte Baucham jr. prezintă aceste criterii și virtuți. 

Ce vei spune... în momentul când tânărul cu palmele asudate şi limba încleştată de emoţii îţi va cere fiica de soţie? Ce calităţi ar trebui să-şi cultive înainte de a-şi uni destinul cu al fiicei tale?

Din fericire, Dumnezeu ne arată clar în Scriptură care este rolul unui soţ/tată în familie, iar Voddie Baucham îl ilustrează prin 10 trăsături pe care ar fi de dorit să le întrunească un cap de familie. Acestea sunt de un mare interes pentru părinţii care au fete şi caută un ginere potrivit, dar le sunt de folos şi părinţilor care au băieţi şi doresc să crească tineri potriviţi pentru rolul menit lor de Dumnezeu.

"Dorinţa mea este ca, prin această carte, să împuşc doi iepuri deodată. Întâi de toate, doresc să creionez o imagine clară, echilibrată, realistă şi biblică a ceea ce ar trebui să caute mamele şi taţii pentru fiicele lor şi ce ar trebui să cultive în fiii lor.

Din nefericire, cei mai mulţi părinţi acordă puţină consideraţie sau chiar deloc îndatoririi de a creşte bărbaţi evlavioşi. Mai mult, avem tendinţa să fim foarte vagi atunci când ne încurajăm fiicele să caute astfel de bărbaţi. Cu toate acestea, Biblia nu păstrează tăcerea asupra acestui subiect. Dumnezeu ne-a dat o imagine clară a rolului soţului/tatălui în sânul familiei, iar urmărind această imagine putem trasa o direcţie bună pe care să o urmeze fiii noştri.

Cartea aceasta nu prezintă un portret inaccesibil al bărbatului perfect. Nădejdea mea este să prezint principiile biblice înfăţişate cu atâta claritate de Pavel în capitolul cinci al Epistolei lui Pavel către Efeseni, pentru a ne ajuta să ne facem o idee cu privire la cerinţele de bază pe care fiecare bărbat ar trebui să se străduiască să le îndeplinească." - Extras din Introducere

„Voddie Baucham consideră că taţii au o mare răspundere faţă de fiicelor lor, de a le oferi protecţie şi îndrumare înainte de căsătorie. Şi dacă nu veţi fi de acord cu absolut tot ce scrie în această carte, tot veţi fi câştigaţi citind aceste învăţături practice şi utile. Ca tată a două adolescente, vreau să ţin această carte la îndemână.”- Andreas Köstenberger

Categorie: CĂRȚI,Carti crestine pentru tineri,Carti pentru barbati

Autor: Voddie Baucham jr

Editura: Casa Cărții

An apariție: 2014

Număr pagini: 251

Format: 13.5 x 20.5

Isbn: 978-606-8282-95-4

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.