Mozambic. Dincolo de umbre - Ellie Hein

Casa Cărții
-20%
32,00 RON   25,60 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs:BH0527 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Mozambic. Dincolo de umbre - Marturii creștine


Mozambic - Dincolo de umbre este o carte despre misiunea unei familii creştine în Mozambic, pe cât de provocatoare, pe atât de tulburătoare. 

Aceasta este povestea vieţii unor oameni obişnuiţi, fără talente sau însuşiri speciale, oameni care au fost prinşi într-o dramă extraordinară care a afectat istoria unei naţiuni şi a schimbat destinul multor suflete. Este pur şi simplu povestea unei vieţi predate lui Dumnezeu, nu a unor mari realizări personale.

Controversată şi provocatoare, în parte e o poveste tristă, dar are şi momente de bucurie extatică. Mai mult decât toate acestea, e o poveste adevărată – în cele mai mici amănunte – şi e o poveste actuală care ajunge chiar până în zilele noastre.
Soţii Hein au adus mesajul creştinismului, al iubirii şi al respectului pentru viaţa umană miilor de oameni care n-au auzit până atunci de Cristos.

Ei au dat o nouă speranţă unor popoare întregi, predicând adesea miilor de oameni brutalizaţi şi abandonaţi. În mod cu totul deosebit, misiunea lor a avut ca rezultat convertirea miraculoasă la credinţa creştină a câtorva conducători ai mişcării Renamo. Datorită acestui fapt, conducerea mişcării Renamo a căzut de acord în 1989, pentru prima dată după 12 ani ai unui război civil, cel mai crud şi mai devastator, să se întâlnească cu o delegaţie de lideri mozambicani pentru a discuta posibilitatea unui cadru pentru pace cu guvernul ţării.

Trăind iniţial o viaţă împlinită la ţară, chemarea, curajul şi compasiunea lui Rod şi Ellie le-au croit drumul spre haosul politic. S-au pomenit asaltaţi de gloanţele inamicului, minele de teren şi bombele aruncate de MiG-uri, cobre şi turme de hipopotami, şi au văzut suferinţa umană de nedescris într-o ţară săracă, sfâşiată de un comunism acaparator şi de războiul civil.

Rezistenţa eroică a familiei Hein în faţa atrocităţii, strategia diplomatică, şi mai important decât toate, ascultarea lor zilnică de îndemnul divin, au servit efectiv la înaintarea unei naţiuni scăldate în sânge, spre Acordul de Pace de la Roma din 1992, care a pus capăt războiului de şaisprezece ani.

Fie în zborurile secrete cu avionul Piper Aztec, fie deplasându-se mulţi kilometri prin praf pentru a ajunge la cei ce sunt departe de lume sau pornind în misiuni periculoase pe timp de război şi făcând faţă unor apariţii mediatizate în întreaga lume, ei nu şi-au dorit nici cinste, nici recunoştinţă, ci doar suflete. Ei culeg cu prisosinţă roade de ambele părţi.

Evanghelia lor propovăduită în cuvinte şi fapte a făcut ca un lider politic cheie, un general şi alte oficialităţi înalte să îmbrăţişeze crucea, la fel cum au făcut-o alţii din taberele militare, din junglă şi sate unde tânăra familie continuă să planteze şi să recolteze în vederea unui Mozambic mai bun.

Categorie: CARTI CRESTINE,Carti biografice/marturii

Autor: Ellie Hein

Editura: Casa Cărții

Colecția: Mărturii

An apariție: 2004

Număr pagini: 384

Format: 13.5 x 20.5

Isbn: 973-86408-8-1

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.