Niciun loc unde să plângi Doris VanStone și Erwin W. Lutzer

Casa Cărții
-20%
13,00 RON   10,40 RON

De ce trebuie să citești această carte?
Îți vei întări încrederea în Dumnezeu și în puterea lui vindecătoare. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs:BH0474 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Niciun loc unde să plângi - carte crestina recomandata


Niciun loc unde să plângi este continuarea dramaticei povești Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni.

Te copleşeşte durerea? Durerea incestului, a abuzului, a respingerii sau a familiei destrămate...?

Privind dezastrul din poporul său, Ieremia a strigat deznădăjduit: „Nu este niciun leac alinător în Galaad? Nu este niciun doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” (Ieremia 8:22) Ieremia era conştient că există posibilitate de vindecare.

Numele lui Dumnezeu este Iehova Rafa, însemnând Dumnezeul care vindecă, Dumnezeul care are balsam, un leac vindecător – Cuvântul Său. De aceea, Ieremia era mâhnit. Ştia că nu există rană sau durere prea mare, prea oribilă, prea distructivă încât să nu poată fi vindecată de Tatăl nostru suveran. El este Dumnezeu, Dumnezeul oricărei fiinţe umane şi nimic nu este prea dificil pentru El. Dacă există vreo istorisire care poate ilustra acest adevăr, atunci o vei găsi între coperţile acestei cărţi: Niciun loc unde să plângi.

"Poate ai citit prima carte scrisă de Dorie, Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni, şi ai reuşit să desprinzi din conţinutul ei puterea de vindecare a lui Dumnezeu, dar ai zis în inima ta: „Ea n-a fost niciodată abuzată sexual, aşa că vindecarea este posibilă pentru ea, dar...”

Dragul meu cititor, nu există niciun fel de „dar...”. Nu există rană pe care Dumnezeu să nu o poată vindeca. În timp ce vei citi această parte din viaţa lui Dorie, pe care n-a dezvăluit-o decât câtorva prieteni intimi, vei regăsi mereu şi mereu confirmarea acestui adevăr. Este o istorisire greu de povestit. Dar, de dragul lui Isus şi al poporului Său, Dorie a fost gata să-ţi dea voie să priveşti în bezna cămăruţei ascunse a trecutului ei, pentru a descoperi felul în care lumina Cuvântului a pătruns acolo, aducând cu El aroma dulce a dragostei supreme.

Dorie este dovada vie a puterii lui Dumnezeu de a vindeca cele mai profunde răni şi este o onoare pentru mine s-o îmbrăţişez ori de câte ori vizitează familia organizaţiei Precept. Te sfătuiesc să citeşti această carte într-o atitudine de rugăciune şi să păşeşti alături de Dumnezeu având credinţa unui copil, la fel ca Dorie – şi vei descoperi vindecarea, deoarece există leac alinător şi un mare Medic în Galaad." Kay Arthur

Categorie: CĂRȚI,Romane creștine,Romane individuale

Autor: Erwin Lutzer,Doris Van Stone

Editura: Casa Cărții

An apariție: 2009

Număr pagini: 112

Format: 13.5 x 20.5

Isbn: 978-973-8998-65-0

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.