Orfanii lui Dumnezeu - Daniel Mureșan

Casa Cărții
-20%
21,00 RON   16,80 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs:BH0590 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Orfanii lui Dumnezeu  - O dramă spirituală


Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele. Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac; şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi. Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi. (Ioan 14:15–18)

Diavolul luptă împotriva Duhului Sfânt; sunt dușmani de moarte. După cum a încercat să-L omoare pe Pruncul Isus, tot așa încearcă, de secole, să sugrume învățătura biblică despre plinătatea Duhului Sfânt ca realitate în viața celui credincios. El sugerează, în același timp, o învățătură slabă și sărăcăcioasă despre o anume umplere fără dovezi și lipsită de roade evidente ale plinătății Duhului, o proteză spirituală lipsită de vlagă, de putere și de viață.

Mai devreme sau mai târziu, orfanul din punct de vedere spiritual va deveni un creștin firesc. Neavând putere de a-l birui pe diavolul şi hărţuirile lui, creștinul lipsit de plinătatea Duhului va ajunge, după o vreme, vlăguit de putere și de puțina spiritualitate pe care o avea, va fi cuprins de deznădejde, descurajare şi e posibil să ajungă chiar la depresie.

Slujitorul plin de Duhul Sfânt este ca o torță vie care, pretutindeni pe unde slujește, incendiază prin focul divin sufletele oamenilor; în urma slujirii lui, focul Duhului rămâne arzând în inimi și în biserici, iar Cristos este proslăvit ca Mântuitor și Domn.

Drama spirituală a orfanilor lui Dumnezeu – creștinii lipsiți de plinătatea Duhului Sfânt – este cât se poate de reală; ea trebuie și poate să se sfârșească. Această generație de creștini trebuie să se întoarcă la Dumnezeu-Duhul Sfânt! Doamne, ajută!

Categorie: Carti spirituale

Autor: Daniel Mureșan

Editura: Casa Cărții

An apariție: 2015

Număr pagini: 188

Format: 13.5 x 20.5

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.