Vindecările divine - Daniel Mureșan

Casa Cărții
-20%
25,00 RON   20,00 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs:BH0589 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Vindecările divine - o abordare biblică pe înțelesul tuturor


Cartea Vindecările divine a fost scrisă ca un manifest prin care biserica este chemată să se întoarcă la valorile biblice și sănătoase din punct de vedere spiritual.

Realizând că diavolul a instaurat în biserica acestei generații un regim totalitar dominat de scepticism, îndoială și necredință în lucrarea Duhului Sfânt, în special în ce privește vindecările divine, lansăm acest manifest, cu speranța că, deși unii îl vor neglija sau respinge, alții totuși se vor opri, îl vor citi și îl vor analiza în lumina Scripturii. Nădăjduim că, prin puterea Duhului lui Dumnezeu, acest regim malefic va fi îndepărtat și desființat.

Manifestul nu este scris într-un spirit de judecată sau acuzator la adresa fraților credincioși, ci vine dintr-o inimă plină de sfântă gelozie pentru arătarea gloriei lui Dumnezeu în această generație.

Această generație de creștini trebuie să se întoarcă la relevanța bisericii de la început! Să ne rugăm Domnului ca El să aducă vremea să fim și noi trași la răspundere de vindecările divine săvârșite în mijlocul nostru, ca să putem răspunde asemeni înaintașilor noștri în credință: „Fiindcă suntem traşi astăzi la răspundere pentru o facere de bine făcută unui om bolnav şi suntem întrebaţi cum a fost vindecat, s-o ştiţi toţi şi s-o ştie tot norodul lui Israel! Omul acesta se înfăţişează înaintea voastră pe deplin sănătos în Numele lui Isus Hristos din Nazaret” (Faptele apostolilor 4:9-10).

Vindecările divine, alături de minuni și alte semne supranaturale, au un rol secundar și totodată indispensabil în planul lui Dumnezeu de a confirma Evanghelia mântuitoare, de a întări veridicitatea acesteia și de a demonstra puterea ei.

Ni s-a încredințat o Evanghelie deplină pe care trebuie s-o proclamăm și s-o adeverim, pentru ca cei ce o primesc să beneficieze de o mântuire deplină.

Categorie: Carti spirituale

Autor: Daniel Mureșan

Editura: Casa Cărții

An apariție: 2016

Număr pagini: 234

Format: 13.5 x 20.5

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.