Pregătiți pentru a predica – Greg Scharff

Făclia
-10%
25,00 RON   22,50 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei înțelege adevărata semnificație a predicării
  • Vei învăța cum să te pregătești pentru a sluji lui Dumnezeu prin vestirea/învățarea Cuvântului.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs: BH033 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Carte homiletică


Pregătiți pentru a predica oferă sfaturi ușor de abordat și concise tuturor celor care sunt chemați în slujba predicării. Este un studiu important pentru toți cei care se întreabă cu seriozitate cum să înceapă procesul de pregătire a predicilor.


Carta de față este un ghid cuprinzător și ușor de folosit. Este recomandat studenților la teologie, misionarilor sau slujitorilor ordinați.


În opinia autorului, pregătirea predicilor are două dimensiuni: pregătirea atitudinii și abilităților adecvate și pregătirea propriu-zisă a predicii. Cartea explică cum să îți pregătești mintea pentru a predica. Predicarea nu este doar de natură duhovnicească ci și intelectuală. De asemenea, Scharf descrie modul în care trebuie pregătită biserica pentru a primi Cuvântul lui Dumnezeu cu responsabilitate.


De la începutul și până la sfârșitul cărții, Scharf se dovedește preocupat de a pregăti predicatorii, pentru ca, la rândul lor, aceștia să poată vesti clar Cuvântul lui Dumnezeu.


Conlucrători cu Dumnezeu în predicarea Cuvântului!


„Această carte conține un material bogat în înțelepciune practică și e plină de putere pentru cel care predică. Fie că predici doar ocazional, fie că ai experiență în predicare și în slujba de învățător biblic, vei descoperi că aceasta carte îți va fi de mare folos.


Nota fundamentală pe care Scharf o accentuează pe tot parcursul cărții este nevoia de pregătire. În primul rând, pregătirea pe care și-o face predicatorul iar în al doilea rând, pregătirea mesajului de către acesta. Nevoia de a menține acest echilibru biblic ne face să conștientizăm în permanență seriozitatea slujbei de a predica.


A predica nu înseamnă doar a explica – a predica înseamnă a proclama Cuvântul lui Dumnezeu. […] Abordarea atentă și logică a textului va conduce cu siguranță la îmbunătățirea predicării. Nu există o recomandare mai potrivită pentru o carte care analizează subiectul predicării.” Rev. dr. Robin Sydserff – Director al organizației The Proclamation Trust, UK


Cartea este structurată în patru părți:

Partea I: Pregătirea pentru a învăța.

Partea a II-a: Pregătirea ta personală pentru predică.

Partea a III-a: Pregătirea minții, a trupului și a bisericii.

Partea a IV-a: Pregătirea mesajului pe care ți-l dă Dumnezeu să-l predici.

Categorie: CĂRȚI,Homiletică & Misiune

Autor: Greg Scharff

Editura: Făclia

An apariție: 2008

Număr pagini: 220

Format: 13 x 20

Isbn: 978-973-8448-57-5

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.