Umpleți vidul – Richard Wurmbrand

Stephanus
-20%
21,00 RON   16,80 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei descoperi argumente importante și relevante despre autenticitatea și importanța Sfintei Scripturi.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs:BH014 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Umpleți vidul, Richard Wurmbrand


În cartea Umpleți vidul, Richard Wurmbrand analizează crezul ateu propovăduit în perioada comunistă de predicatorii ruși, și oferă un răspuns rațional întrebărilor ridicate de aceștia.


Această lucrare a apărut sub semnătura lui Nicolai Ionescu, dar este binecunoscut faptul că este în întregime opera pastorului evreu, creștin, și fost ateu Richard Wurmbrand.


„Studiile și desăvârșirea sa ca intelectual rafinat, cu o vastă cultură le-a realizat în România. Încă de tânăr visa să poată beneficia de libertate, securitate și bogăție, idealuri pe care numai întâlnirea cu Isus Hristos i le-a oferit.


Datorită convingerilor religioase, Richard Wurmbrand a suferit timp de 14 ani în închisorile comuniste. Aici s-au născut multe din scrierile sale, Umpleți vidul fiind una dintre acestea.


Geneza acestei opere i-a fost sugerată de publicarea de către Academia de Științe din Moscova, în anul 1961, a unei cărți intitulate „Manualul ateului”.


Reeditată de mai multe ori de la prima ei apariție, această din urmă carte este „un rezumat al crezului ateu”, iar principalul ei scop este să arate că nu există nici Dumnezeu, nici viață veșnică și că Biblia nu este adevărată.” – Extras din Prefață


Carte despre autenticitatea și importanța Bibliei


Un ateu respectabil este unul care se înclină în fața Bisericii cu recunoștință pentru ceea ce omenirea datorează creștinismului. Dar a scuipa în fântână din care ai băut tu și toată lumea civilizată este groaznic de nedrept.


„Dacă anulăm Biblia, așa cum ne spun autorii acestui Manual, afirmând despre ea că este o carte fără valoare, atunci toată literatura renumită a lunii dispare odată cu aceasta.


Ce-ar mai rămâne din operele lui Tolstoi, Dostoievski, Shakespeare, Walter Scott, Byron și mulți alții care folosesc sute de idei și fraza inspirate din Biblie?


Cum am mai putea înțelege operele de artă ale lui Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rafael, Rembrandt sau marile opere muzicale atât de celebre ale lui Bach, Beethoven, Mozart, Hayden, dacă Biblia ar fi o carte lipsită de valoare?” – Extras din Prefață.


În cartea Umpleți vidul, Richard Wurmbrand, combate cu tărie și eleganță doctrina comunistă. Experiența sa, pregătirea academică și rafinamentul îl califică pe autor să scrie această carte excepțională

Categorie: Apologetică,Devoționale

Autor: Richard Wurmbrand

Editura: Stephanus

An apariție: 2014

Număr pagini: 193

Format: 14.5 x 20.5

Isbn: 978-606-698-002-9

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.