Mic îndreptar de credință – Michel Kubler

Humanitas
22,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei descoperi modul în care, de-a lungul veacurilor, credința creștină a modelat milioane de vieți.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs: BH090 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Cartea Mic îndreptar de credință


Cartea Mic îndreptar de credință este o sinteză excelentă a principalelor învățături creștine. Preotul teolog Michel Kubler pune laolaltă atât istoria doctrinei cât și învățătura ei.


Societatea se îndreaptă cu pași grăbiți spre o eră post creștină. Învățăturile lui Cristos, doctrina, moralitatea biblică sunt puse sub semnul întrebării, iar cei care încă le păstrează cu sfințenie, sunt marginalizați în numele drepturilor și libertăților civile.


Ce relevanță mai are credință în această societate? Când se propovăduiește că totul este relativ, că nu există valori morale absolute, că poți trăi cum vrei, că ceea ce Europa știa de 2000 de ani e defapt un mit …

Pentru a redescoperi, în viața tumultuoasă de astăzi, sensul existenței și pentru a ne reconfigura relațiile cu ceilalți și cu lumea, ne întrebăm, mulți dintre noi, ce mai înseamnă a crede, ce foloase ar putea să aducă practicarea credinței și, mai presus de toate, cum să ne „întoarcem la inimă.”


Părintele Michel Kubler, teolog și jurnalist, propune, în cartea Mic îndreptar de credință o remarcabilă incursiune pe calea credinței, prezentând într-un limbaj clar și accesibil, pas cu pas, cele mai importante repere ale istoriei creștinismului.  El vorbește despre modul în care s-a elaborat doctrina creștină, articulările ei, originea și semnificația sacramentelor, marile cuvinte creștine și biblice care călăuzesc acțiunea și implicarea creștinului, etapele unei vieți spirituale.


Carte despre credința creștină


„Esențialul vieții spirituale? Să descopăr că sunt iubit de Dumnezeu, izbăvit de către El de tot ce mă abate de la viața lui și călăuzit de El pe calea ce duce la El. Să descopăr această iubire într-o bună zi, și apoi fără încetare. Tocmai în această iubire, în această izbăvire și în această tovărășie pot să-mi aflu puterea de a mă converti, adică de a-mi orienta întreaga existență – tot ce sunt și tot ce am, tot ce pot și tot ce știu – spre El și spre ceea ce descopăr treptat ca fiind voința sa în ce mă privește. O voință a cărei împlinire va fi de acum toată căutarea mea și care va constitui toată bucuria mea.” – Michel Kubler

 

Categorie: CĂRȚI,Religie & Spiritualitate

Autor: Michael Kubler

Editura: Humanitas

An apariție: 2014

Număr pagini: 145

Format: 13 x 20

Isbn: 978-973-50-4640-8

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.