Chemarea Evangheliei & Adevărata convertire – Paul Washer

Perla Suferinței
-20%
30,00 RON   24,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei descoperi semnificația reală a Evangheliei.
  • Vei înțelege în mod corect ce înseamnă convertirea din perspectiva Bibliei.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs:BH047 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Chemarea Evangheliei și adevărata convertire


Chemarea Evangheliei și adevărata convertire este a doua carte din seria Redescoperirea Evangheliei scrisă de predicatorul Paul Washer. Din acestă serie mai fac parte: Siguranța & Avertismentele Evangheliei și Puterea & mesajul Evangheliei. 

În această serie, autorul nu reprezintă în întregime o prezentare sistematică a Evangheliei, totuși abordează cele mai multe dintre elementele sale esențiale, în special acelea care sunt cele mai neglijate în creștinismul contemporan.


Evanghelia lui Isus Cristos este cea mai mare comoară dăruită atât Bisericii, cât și fiecărui credincios în parte. Evanghelia nu este un mesaj printre altele, ci mesajul prin excelență. Ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuire și cea mai măreața descoperire a înțelepciunii felurite a lui Dumnezeu față de oameni și îngeri.


Din acest motiv, apostolul Pavel a acordat Evangheliei locul primordial în activitatea sa de predicare, s-a străduit din răsputeri să o proclame cu claritate și a pronunțat un blestem asupra tuturor celor care vor perverti adevărul ei.


Carte despre Evanghelia și convertirea autentică


În Chemarea Evangheliei și adevărata convertire, Paul Washer contestă credința ieftină a acestor zile pe măsură ce examinează adevăratul sens al unor lucruri precum credința, pocăința și primirea lui Isus Cristos. De asemenea, se ocupă pe larg de efectele harului mântuitor pe care îl promite Dumnezeu în noul legământ; și anume, crearea inimilor noi și a poporului nou.


„Într-o vreme scufundată sub o credință ieftină, avem nevoie de glasuri precum cel al lui Paul Washer, care să ne aducă aminte de Chemarea Evangheliei și adevărata convertire. Cu toții suntem tentați să credem că suntem „dincolo de elementele de bază” și că avem nevoie de ceva mai mult ˗ ceva nou. Cu toate acestea, Washer ne amintește că nu există nimic mai important și mai relevant decât să înțelegem corect Evanghelia, să facem clară Evanghelia, și să ne încredem că Evanghelia își va face lucrarea de a chema, de a mântui și de a pregăti un popor pentru Dumnezeu. Slavă lui Dumnezeu pentru Evanghelie și pentru cărți ca aceasta care ne ajută să o cunoaștem, să o înțelegem și să o iubim mai adânc.” – Voddie Baucham


„A fi creștin nu este doar o chestiune de «a lua o decizie pentru Isus» sau «a da o pagină nouă». Este un miracol al harului în care un păcătos este adus de la moarte la viață, prin puterea lui Dumnezeu. În Chemarea Evangheliei și adevărata convertire, Paul Washer îl ajută pe cititor într-un mod strălucit și clar să înțeleagă acest adevăr, deschizând Scriptura cu grijă și explicând modul în care puterea Evangheliei ar trebui să aibă impact asupra vieților noastre ca și creștini. O carte pastorală, fascinantă, de care era multă nevoie!” – Greg Gilbert

Categorie: CĂRȚI,Devoționale,Religie & Spiritualitate,Teologie & Doctrină

Autor: Paul Washer

Editura: Perla Suferinței

Colecția: Redescoperirea Evangheliei

An apariție: 2017

Număr pagini: 244

Format: 14.7 x 21

Isbn: 978-606-8000-99-2

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.