Libertatea uitării de sine – Timothy Keller

Kerigma
-40%
8,00 RON   4,80 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei învăța ce înseamnă smerenia din perspectiva Bibliei.
  • Vei învăța cum să trăiești într-un mod smerit și neprihănit.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs: BH0275 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Carte despre smerenie

Care sunt caracteristicile unei inimi schimbate în mod supranatural?

Aceasta este una dintre întrebările pe care le pune apostolul Pavel când scrie bisericii din Corint. El nu este interesat de o reparație superficială și exterioară a inimii. Apostolul dorește o schimbare radicală, cu putere de transformare a vieții.

În societatea contemporană dorința de a fi pe placul oamenilor, împăunarea eului și alcătuirea unui CV impecabil sunt văzute ca modalități de obținere a succesului. Contrar acestor atitudini, apostolul ne cheamă să ne găsim adevărata odihnă în binecuvântata uitare de sine.

Tema cărții este smerenia creștină. Atitudinea smerită nu este rezultatul împlinirii unor porunci, ci rezultatul viețuirii în Cristos.

Adevărata smerenie rodește bucuria creștină.

Libertatea uitării de sine Timothy Keller

În această carte scurtă, dar percutantă, Timothy Keller arată că smerenia pe care o propovăduiește Evanghelia înseamnă încetarea raportării la noi înșine. În viețuirea creștină prioritate are binele semenului nu a sinelui. Creștinii nu se auto-condamnă sau trăiesc în mândrie. Persoana cu adevărat smerită nu este cea care se urăște pe sine sau se iubește, ci persoana care uită de sine.

În această carte autorul creionează portretul omului smerit. Smerenia este o virtute a viețuirii în Cristos. Ea înseamnă raportarea corectă la sine și la semen. Omul smeri nu este legat de viața lui ci de viața comunității. Într-o lume egoistă creștinul este chemat să fie un propovăduitor al altruismului. Cristos considera că altruismul este dovada faptului că aparținem Lui!

Tim Chester apreciază cartea ca fiind: „O lucrare de mici dimensiuni, dar excelentă. Este o carte cu adevărat eliberatoare pentru oricine este îngrijorat de ceea ce cred alții despre el, sau care este prins într-un conflict. Vei găsi aici o explicație care îți arată clar de ce este viața ta în starea în care este, și apoi vei afla cum s-o aduci pe calea libertății.”

Paul David Tripp menționează că: „Tim Keller știe că libertatea personală poate fi găsită numai dacă este văzută din punctul de vedere al persoanei și lucrării lui Isus Cristos. Citește și experimentează tu însuți această libertate!”

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: Timothy Keller

Editura: Kerigma

An apariție: 2014

Număr pagini: 48

Format: 11 x 18

Isbn: 978-606-8626-06-2

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.