Puterea & mesajul Evangheliei – Paul Washer

Perla Suferinței
-20%
30,00 RON   24,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei redescoperi adevărul uitat al Evangheliei lui Cristos.
  • Vei descoperi cum să aplici mesajul Evangheliei la viața personală.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs:BH046 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Puterea și mesajul Evangheliei


Puterea și mesajul Evangheliei este prima carte a seriei Redescoperirea Evangheliei. Celelalte cărți sunt: Chemarea Evangheliei și adevărata convertire și Siguranța și avertismentele Evangheliei.


În Puterea și mesajul Evangheliei, Paul Washer desfășoară Evanghelia și prezintă diversele ei fațete în toată gloria lor strălucitoare. Cartea aceasta este o aducere aminte pătrunzătoare, profundă a faptului că mesajul pe care Hristos ne-a împuternicit să-l proclamăm nu este nici spongios, nici banal.

Nici nu poate fi îmbunătățit printr-o revizuire omenească. Evanghelia poate fi o piatră de poticnire pentru unii, iar pentru alții poate fi o nebunie ˗ dar pentru aceia care sunt chemați, este puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu. – Phil Johnson


Sunt profund recunoscător pentru claritatea curajoasă a cărții Puterea și mesajul Evangheliei scrisă de Paul Washer. Creștinii de astăzi par să aibă falsa impresie că Evanghelia este numai despre noi ˗ un plan minunat pentru viețile noastre; un mijloc de a găsi pace, bucurie sau împlinire personală; modul de a ajunge în cer.


Desigur, aceste binecuvântări (și multe altele) sunt drepturi prin naștere pe care le are fiecare om care crede cu adevărat Evanghelia. Dar ele nu sunt punctul esențial sau obiectivul principal al mesajului. Evanghelia este despre Dumnezeu și despre gloria Lui veșnică. Acolo începe și acolo ne duce în cele din urmă. Predicată în mod corespunzător, Evanghelia convinge de păcat și smerește fiecare inimă omenească. Ea scoate în relief păcătoșenia afară din cale de mare a păcatului nostru. Mustră până și cele mai lăudabile lucrări ale neprihănirii noastre. Evanghelia este suficient de simplă ca să o înțeleagă un copil, dar adevărurile ei sunt inepuizabile.

Pe scurt, Evanghelia este cea mai bună dintre toate veștile bune și mesajul cel mai important pe care l-a proclamat vreodată cineva.  – John MacArthur


Redescoperirea Evangheliei


Una dintre cele mai mari crime ale acestei generații de creștini este faptul că a neglijat Evanghelia, și
această neglijare este cauza tuturor maladiilor noastre. De la prea multe amvoane sunt absente temele esențiale care constituie tocmai miezul Evangheliei – dreptatea lui Dumnezeu, depravarea totală a omului și ispășirea prin sânge.


În Puterea și mesajul Evangheliei, Paul Washer abordează aceste elemente esențiale ale veștii bune aduse de Cristos și ne oferă o călăuză care să ne ajute să redescoperim Evanghelia în toată frumusețea, scandalul și puterea ei mântuitoare. Fie ca o astfel de redescoperire să-ți transforme viața, să-ți întărească proclamarea și să aducă mea mai mare slavă lui Dumnezeu.

Categorie: CĂRȚI,Devoționale,Religie & Spiritualitate,Teologie & Doctrină

Autor: Paul Washer

Editura: Perla Suferinței

Colecția: Redescoperirea Evangheliei

An apariție: 2017

Număr pagini: 331

Format: 14.7 x 21

Isbn: 978-606-8000-98-5

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.