Viața ascunsă de rugăciune - David M. M'Intyre

Perla Suferinței
-40%
15,00 RON   9,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?
Vei înțelege în mod corect semnificația vieții de rugăciune.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs: BH0351 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Carte despre rugăciunea din odăiță


Viața ascunsă de rugăciune este o broșură devoțională care abordează subiectul rugăciunii făcută în ascuns. Creștinul trebuie sa aibă o trăire de rugăciune. Viața de rugăciune nu se măsoară în cele făcue la biserică, ci în cea făcută în odăiță, în ascuns. Cristos a zis:

"Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa, şi roagă-te Tatălui tău care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti." (Matei 6:6)

Adevărata viață de rugăciune este cea trăită în ascuns, în odăiță, nu în catedrale, biserici sau stadioane. Dacă lupta din odăiță este pierdută, declinul spiritual va copleși viața creștinului.

Teologi de toate şcolile şi creştini de toate tipurile sunt de acord în recunoaşterea acestui principiu al noii vieţi. Chrysostom a spus: „Omul neprihănit nu încetează să se roage decât atunci când încetează să fie neprihănit”; iar Augustin, „Cine iubeşte puţin se roagă puţin şi cine iubeşte mult se roagă mult”; iar Richard Hooker, „Rugăciunea este primul lucru cu care începe o viaţă neprihănită şi ultimul lucru cu care se sfârşeşte”; iar Părintele La Combe, „Cel ce are o inimă curată nu va înceta să se roage, iar cel ce va fi constant în rugăciune va şti ce înseamnă să ai o inimă curată”; iar Bunyan: „Dacă nu eşti un om al rugăciunii, nu eşti creştin”; iar Richard Baxter, „Rugăciunea este suflarea noii creaţii”, iar George Herbert, „Rugăciunea… sângele sufletului.”

Pe paginile cărții acestei cărți nu s-a făcut nicio încercare de a explica misterele legăturii cu Dumnezeu şi a relaţiei cu cerul. Ceea ce este oferit aici este o simplă enumerare a câtorva lucruri pe care aceia care şi-au adus aminte de Domnul le au considerat a fi utile în practicarea rugăciunii.

Marele Bengel a explicat faptul că dacă îşi dorea cea mai perfectă intimitate cu creştini adevăraţi dintr-un motiv anume mai mult decât din altele, atunci acesta era „pentru a învăţa cum reuşeau ei să-şi păstreze comuniunea cu Dumnezeu în taină.

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: David M. M'Intyre

Editura: Perla Suferinței

An apariție: 2012

Număr pagini: 152

Format: 10.8 X 15.6

Isbn: 978-606-8000-50-3

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.