Dumnezeu în urmărirea omului - A.W. Tozer

Perla Suferinței
-40%
10,00 RON   6,00 RON
De ce trebuie să citești această carte?
Vei înțelege semnificația reală a sentimentului religios.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Maxim 5 zile lucrătoare

Cod Produs: BH0326 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Dumnezeu în urmărirea omului - Carte devoțională


Tema cărții Dumnezeu în urmărirea omului este caracterul interior esențial al adevăratei religii. A.W. Tozer demonstrează faptul că dacă vrem să cunoaștem puterea mesajului creștin, natura noastră trebuie să fie invadată de un Obiect care e dincolo de ea; Că ceea ce este exterior trebuie să devină interior; că Realitatea obiectivă care este Dumnezeu trebuie să treagă pragul personalitații noastre și să-și stabilească domiciliul în ea.

Dumnezeu în urmărirea omului este adresată tuturor Pelerinilor Eternității a căror încredere în pământ i-a constrând să caute în Dumnezeu o realitate mai trainică. 

"Singura carte care ar trebui scrisă vreodată este aceea care izvorăște din inimă, fiind forțată să iasă din presiunea interioară. Când o asemenea lucrare a fost în gestație într-un om, este aproape sigur faptul că va fi scrisă. Omul care este însărcinat astfel cu un mesaj nu va fi dat înapoi de niciun argument blazat. Cartea lui va fi pentru el nu numai ceva imperativ, ci și ceva inevitabil." - A.W. Tozer

 

Dumnezeu în urmărirea omului - literatură creștină


"Această carte mică despre calea spirituală nu a fost făcută în vreun sens mecanic; ea s-a născut dintr-o necesitate lăuntrică.

Priveliștea unei biserici slăbite ce se află în jurul meu și lucrarea unei noi puteri spirituale din mine au creat o presiune căreia îmi este imposibil să rezist. Indiferent dacă aceasta carte va atinge sau nu un public larg, totuși ea trebuie scrisă chiar și pentru motivul de a ușura o povară insuportabilă de pe inima mea. - Autorul

Este imposibil să călătorești către sud fără să întorci spatele nordului. Nu poți să plantezi până când nu ai arat și nu poți merge înainte până când nu îndepărtezi obstacolele din fața ta. Deci, este de așteptat ca, ocazional, să găsim ceva critică blândă aici. 

Am simțit că este datoria mea să mă opun oricărui lucru care se află în calea progresului spiritual, și nu prea este posibil să te opui fără să rănești sentimentele cuiva. Întotdeauna, cu cât este mai iubită greșeala, cu atât este mai periculos și mai dificil să o corectezi. 

Experiența creștină adevărată trebuie să includă întotdeauna o întâlnire reală cu Dumnezeu. Fără aceasta, religia nu este altceva decât o umbră, o reflecție a realității, o copie ieftină a unui original de care, odată, s-a bucurat cineva despre care am auzit vorbindu-se. 

Faptul de a trăi într-o biserică din copilărie până la bătrânețe și de a nu cunoaște nimic mai real decât un dumnezeu sintetic compus din teologie și logică, dar care nu are ochi să vadă, urechi să audă sau inimă să iubească nu poate fi altceva decât o mare tragedie în viața oricărui om. 

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: A.W. Tozer

Editura: Perla Suferinței

An apariție: 2011

Număr pagini: 109

Format: 14.7 x 21

Isbn: 978-606-8000-37-4

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.