Isus este biruitor! - A.W. Tozer

Perla Suferinței
-50%
12,00 RON   6,00 RON

De ce trebuie să citești această carte?
Vei descoperi modul în care Cristos este prezentat în cartea Apocalipsa.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs: BH0339 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Isus este biruitor - Carte scrisă de A.W. Tozer


Isus este biruitor prezintă imaginea Cristosului descrisă în cartea Apocalipsa. Apocalipsa este o carte măreață deoarece este descoperirea lui Isus Cristos! Nu este, așa cum presupun unii, doar o carte pentru teologi învățați și istorici. Deși cartea prezintă un mesaj complex, a fost scrisă pentru oameni obișnuiți ca noi. 

Avem de ales ce vom face cu Apocalisa. Vă avertizez că este foarte posibil să faceți ca Apocalipsa să devină o sursă de mare nenorocire pentru sufletul vostru. Pe de altă parte, este posibil să găsiți în această Revelație o mare sursă de lumină și binecuvântare.

În aceea ce ma privește, în Apocalipsa avem de a face cu Însuși Cuvântul lui Dumnezeu. A încerca să înțelegi mistere divine și să descoperi adevăruri dumnezeiești fără durere în inimă și fără lacrimi în ochi înseamnă deșertăciune și zădărnicie, înmulțite cu zece.

 

Isus este biruitor - Portretul lui Cristos în Apocalipsa
 

"Doreşti împreună cu mine, în mod personal, ca Duhul Sfânt să-Şi înmoaie pensula şi să înceapă să picteze pe pânzele sufletelor noastre un portret viu al lui Isus Hristos, desăvârşit cu sânge şi foc? E un gând trist, dar cred că unii creştini vor fi dezamăgiţi când Îl vor vedea în realitate pe Isus. Ideea lor despre El a fost creată de picturile şi imaginile care-L înfăţişau pe Isus ca om. Isus cel strălucitor şi copleşitor prezentat în Apocalipsa este total în afara perspectivei lor. 

Privim în jurul nostru şi vedem paharul de nelegiuri al lumii plin ochi. Într-o zi, când va atinge punctul revărsării, Dumnezeu va spune: „Destul! Rupeţi peceţile! Sunaţi din trâmbiţele de judecată!” Dreptatea lui Dumnezeu şi mânia lui Dumnezeu au fost ignorate şi încălcate de atâta vreme şi cu atâta aroganţă încât ziua socotelii trebuie să vină. Fulgerele divine, zgomotul tunetului şi bubuitul judecatei trebuie să iasă din scaunul de domnie.

Ca slujitor al Cuvântului lui Dumnezeu, adaug avertismentul meu la toate avertismentele şi semnalele de alarmă pe care ni le-a dat Dumnezeu. Dacă ne irosim timpul, banii şi energia într-un joc nesăbuit, va fi tragic pentru noi în acel ceas înfiorător care va veni. Mă rog pentru mine însumi. Mă rog să fiu mereu mai detaşat de această lume, de relele şi sistemele ei egoiste. Mă rog să pot recunoaşte acea voce plăcută, mieroasă, înşelătoare care este opusă Domnului nostru Isus Hristos. Mă rog să pot sta în picioare împreună cu biruitorii, chiar dacă aceasta înseamnă ca toţi din jurul meu să-mi fie duşmani, chiar dacă înseamnă martiraj.

Cine va putea sta în picioare? Aceia care au renunţat la fleacurile lor pământeşti fără valoare, aceia care au renunţat să iubească această lume mai presus de orice altceva, aceia care şi-au părăsit speranţa că aici, pe pământ, există ceva trainic şi de valoare, aceia care au ajuns să-şi urască păcatul aşa cum îl urăşte Dumnezeu – ei vor putea sta în picioare!"

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: A.W. Tozer

Editura: Perla Suferinței

An apariție: 2012

Număr pagini: 139

Format: 14.7 x 21

Isbn: 978-973-88682-7-4

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.