Sfetnicul - A.W. Tozer

Perla Suferinței
-40%
12,00 RON   7,20 RON
De ce trebuie să citești această care?
Vei înțelege de ce este important să fii umplut cu Duhul Sfânt.
Vei învăța cum trebuie să fii umplut cu Duhul.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Cod Produs: BH0336 Ai nevoie de ajutor? 0735371976
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Sfetnicul - carte despre Duhul Sfânt


Sfetnicul este o colecție de predici rostite de A.W. Tozer despre persoana și lucrarea Duhului Sfânt. De unde avem acest concept că, deoarece ucenicii au fost umpluți cu Duhul Sfânt, în primul secol, nu este necesar ca noi să fim umpluți cu Duhul acum?

Oh, Duhule Sfânt, cât de mult Te-am întristat! Cum Te-am ofensat! Cum Te-am respins!

Mă preocupă orice lucru care este o piedică pentru oamenii lui Dumnezeu și care îi ține departe de privilegiile lor depline din viața creștină. Uneori trebuie să atac cu violență lucruri pe care nu le cred corecte și față de care simt că au devenit o piedică pentru oamenii lui Dumnezeu. Unii au spus că nu este treaba mea, însă este. Am fost uns de Dumnezeu să fac din această preocupare treaba mea.

În cartea Sfetnicul, Tozer își exprimă convingerea că Biserica creștină care încearcă să se descurce prin propria putere va fi pedepsită de Dumnezeu. O instituție cerească nu poate fi condusă într-un mod pământesc.

Eu vreau prezența lui Dumnezeu Însuși, astfel, nu vreau să am nicio legătură cu religia. Îl vreau pe Dumnezeu Însuși,  asltfel voi pleca șî voi fi altceva, dar nu creștin.


Sfetnicul - predici rostite de A.W. Tozer

 

Dacă există ceva în viața ta mai mare decât dorința de a fi un creștin plin de Duhul, atunci tu nu vei fi niciodată un creștin plin de Duhul, până când acel lucru nu este îndepărtat. Dacă există ceva în viață ta mai solicitant decât tânjirea ta după Dumnezeu, atunci nu vei fi niciodată un creștin plin de Duhul.

Am întâlnit creștini care au tot vrut să fie umpluți, într-un mod vag, mulți ani de zile. Motivul pentru care nu au fost umpluți de Duhul este că au existat multe lucruri pe care le doreau mai mult. Dumnezeu nu dă buzna într-o inimă omenească, până când nu știe că El este răspunsul și împlinirea celeo mai mari și mai copleșitoare dorințe a acelei vieți.

Duhul Sfânt poate fi absent, iar pastorul poate să pună toate lucrurile în mișcare și nimeni să nu-și dea seama de asta ani de zile. Ce tragedie, fraților, ce tragedie că lucrul acesta se poate întâmpla într-o biserică! Nu trebuie să fie așa! Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul.

Categorie: CĂRȚI,Devoționale

Autor: A.W. Tozer

Editura: Perla Suferinței

An apariție: 2010

Număr pagini: 136

Format: 14.5 x 20.5

Isbn: 978-606-8000-84-8

Scrie un review


Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0735371976 contact@book-house.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.